Heb je last van veel donsharen of is je huid gewoon toe aan een mooie glow?

Dermaplaning: Voor een Gladde en Glanzende Huid

Dermaplaning is misschien wel de behandeling waar je naar op zoek bent. Met deze procedure gebruiken we een heel klein, scherp mesje op je huid om alle donsharen en dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor krijg je een gladde en glanzende huid.

De Voordelen van Dermaplaning

Na deze behandeling zal je huid er weer stralend uitzien. Zelfs je make-up zal mooier zijn, omdat het dons is verwijderd, waardoor producten veel gelijkmatiger op je huid kunnen worden aangebracht. Dit maakt het de perfecte behandeling voor speciale gelegenheden waar je op je best wilt stralen.

Keuze tussen Need to Treat en Relax Vorm

Deze behandeling is beschikbaar in twee varianten: Need to Treat en Relax Vorm. Als je alleen de essentiële behandeling wilt, kies je voor Need to Treat. Maar als je van je afspraak een heerlijk verwenmoment wilt maken, inclusief harsen, wenkbrauwen verven en een ontspannende massage, dan is de Relax Vorm de juiste keuze voor jou.

Meer Informatie en Advies:

Wil je meer weten over de Dermaplaning-behandeling en wat het voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ook een afspraak maken voor een huidscan, waarbij onze deskundigen je persoonlijk kunnen adviseren en al je vragen kunnen beantwoorden.