Heb jij last van pigmentvlekken, rimpeltjes, of littekens?

Bloomea Fontaine: De Oplossing voor een Stralende Huid

Maak kennis met Bloomea Fontaine, dé behandeling om pigmentvlekken, rimpeltjes en littekens te verminderen, en soms zelfs volledig te verwijderen. Dit innovatieve apparaat is ontworpen door twee Franse plastisch chirurgen met als doel effectieve behandelingen te bieden voor deze huidproblemen zonder de noodzaak van een chirurgische ingreep. En ze zijn erin geslaagd.

Hoe Bloomea Fontaine Werkt

Met Bloomea gaan we met een zacht, subtiel “schuurpapiertje” over de huid. Dit rolletje beweegt met wel 100 bewegingen per seconde, waardoor de huid op een zachte en milde manier wordt geëxfolieerd. Vervolgens wordt er een crème met belangrijke ingrediënten zoals hyaluronzuur, collageen en elastine ingesluisd met behulp van een siliconen rolletje.

De Belangrijke Bestanddelen in de Crème:

  • Elastine: Dit bevordert celvernieuwing en draagt bij aan een gezondere huid.
  • Hyaluronzuur: Het zorgt voor optimale hydratatie en zuurstofopname van de huid.
  • Collageen: Het bevordert de versteviging van het bindweefsel en draagt bij aan een strakkere huid.

Snel Zichtbare Resultaten

Het beste van alles is dat je al na één behandeling zichtbare resultaten kunt ervaren. Voor optimaal resultaat adviseren wij echter een behandelingskuur van 10 sessies. Maar we willen benadrukken dat dit niet verplicht is.

Meer Informatie en Advies:

Wil je meer weten over de Bloomea Fontaine-behandeling en wat het voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ook een afspraak maken voor een huidscan, waarbij onze deskundigen je persoonlijk kunnen adviseren en al je vragen kunnen beantwoorden.